Home / archiefcentraal / volop aandacht voor clubheld runhart

volop aandacht voor clubheld runhart

Het was me het weekje wel voor Evert Runhart. De 75-jarige USV-er is genomineerd voor de landelijke verkiezing ‘Clubhelden van de amateursport’. De promotieactie bereikte dinsdag letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Onder grote belangstelling van de pers zag Evert zichzelf terug op een megagrote reclameposter langs de A-28 bij Staphorst.

Ook zaterdag stond Evert volop in de schijnwerpers. Een filmploeg van RTV-Oost volgde hem de hele ochtend voor een reportage over zijn werkzaamheden bij de club. Stemmen op Evert kan nog tot en met 26 april op www.ad.nl/clubheld

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.