vilsteren verliest bijna met dubbele cijfers

Vilsteren beleefde vanmiddag een eenzijdige middag tegen Nieuw Heeten. De uitwedstrijd werd met 9-0 verloren. Het was voor Vilsteren alweer de elfde nederlaag op rij.

Nieuw Heeten moest vanmiddag winnen om in de voetsporen van concurrenten SDOL, Raalte en La Premiere te blijven. Tegen Vilsteren werd de score al na twee minuten geopend. Koen ten Have vond het net. Nieuw Heeten zette door en na een kwartier spelen stond de teller al op 4-0 door doelpunten van Juul Kruiper, Harald Beltman en Huib Kemper. Hierna nam Nieuw Heeten beduidend gas terug, maar vlak voor het rust signaal werkte Harald Beltman zijn tweede van de middag tegen de touwen.

Na de rust bleef de scoringsdrift van de mannen van Jan Sneller een tijdje weg. Het duurde tot de 65e minuut totdat het net weer werd gevonden. Harald Beltman maakte het doelpunt en voltooide hiermee zijn hattrick. De aanvalsmachine van Nieuw-Heeten werd nieuw leven ingeblazen. Roderick Hauptmeijer en Hessel Grolleman vonden in de 70e en 71e minuut ook nog doel. Twee minuten voor tijd maakte Jort Schutte nog de 9-0, maar de dubbele cijfers werden niet gehaald op sportpark De Belte.

Nieuw Heeten speelt volgende week wederom thuis. Dan is Mariënheem de tegenstander. Vilsteren ontvangt zondag La Premiere.

STAND 5A

1: Heracles AVC 19-43

2: USV 20-42

3: Zenderen Vooruit 21-42

4: Marienheem 20-41

5: Hoonhorst 21-35

6: RKSV Bornerbroek 20-34

7: La Premiere 20-25

8: Raalte 19-24

9: SDOL 20-23

10: Nieuw Heeten 20-22

11: Langeveen 18-16

12: Manderveen 18-7

13: Vilsteren 19-4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.