Home / archiefcentraal / vermiste man 20 gespot in ommen

vermiste man 20 gespot in ommen

De 20-jarige Patrick de Lange uit Enschede die sinds maandag wordt vermist is gespot in Ommen. De politie heeft zijn foto op internet gezet, omdat de jongeman snel gevonden moet worden. Hij heeft dringend medicatie nodig.

De Lange is maandagavond weggelopen uit een zorginstelling in Enschede. Hij droeg bij zijn verdwijning een blauwe spijkerbroek, een blauwe blouse, een zwart petje, zwarte Nikes en een grijze winterjas met capuchon. De vermiste man draagt een zilveren ring en een zilveren schakelketting.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.