Home / archiefcentraal / verlies asc62 zonder gevolgen

verlies asc62 zonder gevolgen

ASC’62 heeft vanmiddag in eigen huis de punten moeten laten aan IJVV. Het verloor met 1-2 waar het zich bij winst nagenoeg veilig had kunnen spelen.

ASC’62 en IJVV hielden elkaar lang in evenwicht vanmiddag op sportpark Gerner in Dalfsen. Voor rust wisten beide teams het net niet te vinden waardoor men met 0-0 de kleedkamers opzocht na 45 minuten.

In de tweede helft openden de bezoekers uit IJsselmuiden de score in de 55e minuut al kreeg het hierbij wel de hulp van ASC’62. Een verdediger van ASC’62 werkte de bal in eigen doel. Een kwartier voor tijd maakte ASC’62 echter gelijk waardoor de ploeg uit Dalfsen alsnog een belangrijk punt leek te gaan behalen.

Een paar minuten voor tijd moest ASC’62 zich alsnog gewonnen geven. Mark Lorist zorgde er namens IJVV voor dat de drie punten mee in de tas gingen naar IJsselmuiden. Hij maakte de winnende treffer in de 87e minuut.

Doordat de concurrenten van ASC’62 in de onderste regionen van de zaterdag 2e klasse H ook nagenoeg geen punten behaalden, alleen SVI pakte vandaag een puntje, bleef de nederlaag van vanmiddag zonder gevolgen voor ASC’62. Bij winst had het zich hierdoor echter zo goed als veilig kunnen spelen.

Volgende week gaat ASC’62 in eigen huis op jacht naar een belangrijke driepunter in de strijd om lijfsbehoud. ASC’62 bevindt zich nog op de veilige tiende plek waar plek elf en twaalf aan het eind van de rit nacompetitie voor degradatie betekenen. De nummers dertien en veertien degraderen rechtstreeks.

Stand onderin 2H:

9. Den Ham – 29

10. ASC’62 – 26

———————————–

11. SVI – 25

12. DZSV – 23

———————————–

13. OZC Ommen – 23

14. Kloosterhaar – 11

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.