Home / archiefcentraal / usv wint en ziet concurrentie falen

usv wint en ziet concurrentie falen

USV heeft maandagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Vijfde klasse A. De ploeg won zelf eenvoudig van Vilsteren (3-0), terwijl mede-titelkandidaten Zenderen Vooruit en Heracles punten lieten liggen.

Hekkensluiter Vilsteren had weinig in te brengen op Sportpark Hulsterlanden. Tijmen Stegeman opende al vroeg de score en de bezoekers hielpen vervolgens ook nog een handje. Op ongelukkige wijze werkte Vilsteren-verdediger Stefan Hendriks de bal in eigen doel, waardoor het na een kwartier al 2-0 stond. In de tweede helft bepaalde Rick Timmerman vanaf elf meter de wedstrijd.

Terwijl USV deed wat het moest doen, kwam koploper Heracles niet verder dan 2-2 tegen laagvlieger SDOL. Ook Zenderen Vooruit won niet, op bezoek bij Hoonhorst werd het 0-0. Met nog vijf wedstrijden te gaan ligt de titelstrijd in 5A weer helemaal open.

Volgende week gaat USV op bezoek bij La Premiere en zeven dagen later staat de absolute topper tegen Heracles op het programma.

Stand bovenin 5A:

1. Heracles 19 – 43

2. USV 19 – 41

3. Zenderen 20 – 41

4. Marienheem 19 – 38

5. Hoonhorst 20 – 34

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.