uitstekende generale voor lemele

Lemele heeft vanmiddag geen spaan heel gelaten van Zuid Eschmarke. Een helft lang konden de bezoekers uit Enschede de koploper nog bijbenen maar na de rust was Lemele los. Het werd 6-0 voor de thuisploeg.

Het duurde even voordat Lemele in eigen huis op gang kwam maar toen dat eenmaal het geval was, was er geen houden meer aan voor de bezoekers. De eerste helft leek in 0-0 te gaan eindigen maar op slag van rust brak Daniel Kampman namens Lemele alsnog de ban waardoor beide teams met een 1-0 stand de kleedkamer opzochten na 45 minuten.

In de tweede helft was het één en al Lemele dat de klok sloeg. In de 56e minuut verdubbelde Ronald Lammerink de voorsprong voor de thuisploeg. Na ruim een uur spelen ging het ineens hard. Lemele topscorer Remon Kleinlugtenbeld gaf het startsein voor een stortvloed aan doelpunten in de 64e minuut: 3-0.

Volgens maakten Frank Dijk (’66), Bart Petter (’69) en Daniel Kampman (’71) in een tijdsbestek van zeven minuten het feest voor de thuisploeg compleet. In de resterende twintig minuten was Lemele mild voor Zuid Eschmarke waardoor de teller uiteindelijk bij de 6-0 bleek steken.

Een ruime overwinning voor Lemele dat hierdoor op koers blijft voor de titel in de zaterdag 4e klasse D. Het staat gezamenlijk met DKB bovenaan in 4D maar Lemele bezet de eerste plek aangezien het een wedstrijd minder heeft gespeeld. Volgende week kan Lemele dan ook een reuzenstap zetten richting het kampioenschap. Dan staat de absolute topper Lemele – DKB op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.