Home / archiefcentraal / trainingspakken voor jeugd energy ommen

trainingspakken voor jeugd energy ommen

De kinderen van de jeugdselectie Toestel en Springen van Energy Ommen lopen sinds kort in een spiksplinternieuw trainingspak van sponsor Rabobank. Alle selectiegroepen lopen nu in oranje zwart. Na de fusie is dit het laatste stukje uniformiteit binnen de levendige vereniging.

De kinderen kregen tijdens de uitreiking uitleg van Piet Kant over waar het sponsorbedrag vandaan komt. Doordat de Rabobank geen aandeelhouders heeft, is een deel van het winstbedrag wat normaal daarvoor gebruikt wordt, nu besteed aan projecten in de maatschappij.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.