Home / archiefcentraal / sv dalfsen b1 viert kampioenschap

sv dalfsen b1 viert kampioenschap

De B1 van SV Dalfsen viert komende zaterdag het kampioenschap. Na de thuiswedstrijd tegen SDOL neemt de ploeg de schaal in ontvangst en gaat het op de vrachtwagen door het dorp. Officieel sleepte de ploeg afgelopen zaterdag de titel al binnen, maar de formatie van trainer William Eilander wil graag voor het eigen publiek nog een feestje vieren.

Na een lange serie overwinningen, is B1 sinds vorige week niet meer te achterhalen. Met een 1-4 overwinning op Hoonhorst / Wijthmen B1 stelde de ploeg het kampioenschap van de 2e klasse veilig. Het is niet de eerste titel die deze succesvolle lichting viert. Het grootste gedeelte van het huidige B1 eindigde ook in C1 en D1 al bovenaan.

B1 hoopt dat er zaterdagmiddag veel publiek langs de kant staat. Om half 1 trapt de ploeg af tegen SDOL B1.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.