speciale gastendag van zakennet ommen

ZakenNet Ommen houdt op donderdagochtend 16 april weer een speciale gastendag bij Charme Hotel Wildthout aan de Hammerweg 40 in Ommen. Wekelijks komen daar zo’n 25 actieve ondernemers om 6.45 uur bij elkaar om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Daarmee is ZakenNet Ommen het meest actieve, zakelijke netwerk in Ommen. Doordat de aangesloten leden elkaar wekelijks zien en spreken, groeit het vertrouwen in elkaar en kunnen ze elkaar aanbevelen in hun zakelijke netwerk en bij particuliere relaties.

“Een van de krachtige punten van ZakenNet Ommen is branchebescherming. Daardoor hoeft een bedrijf niet te concurreren met anderen binnen het ZakenNet. En dat staat voor gegarandeerd succes. ZakenNet Ommen kent een stabiel ledenaantal, maar is altijd op zoek naar nieuwe, nog niet vertegenwoordigde branches. Zo is het bestuur nog op zoek naar een autobedrijf, bedrijven die verwant zijn aan de bouw zoals een rietdekker, een glaszetter of een keukenspecialist. Ook bedrijven uit de recreatiesector en webdesign zijn nog niet vertegenwoordigd. Mogelijk is er ook nog plaats voor uw bedrijf.”

ZakenNet Ommen is hét commeriële netwerk voor Ommen en omstreken en kent een hoge mate van transparantie. “Zo wordt de onderling gegenereerde omzet elk kwartaal aan de leden gepresenteerd en komt de jaarlijkse contributie van slechts 250 euro per lid volledig ten goede aan groei en verbetering van het netwerk.” Ondernemers uit de regio worden van harte uitgenodigd om aan te schuiven aan het ontbijt om zelf te ervaren hoe ZakenNet werkt en om te beoordelen of ZakenNet iets voor hen is.

Aanschuiven bij een groot aantal collegaondernemers kan op donderdag 16 april vanaf 6.45 uur. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht via info@zakennetommen.nl. Er is dan plaats gereserveerd aan de ontbijttafel. Gasten krijgen de gelegenheid zich te presenteren aan de aanwezigen en wordt aangeraden voldoende visitekaartjes mee te nemen.

Meer informatie vind je op www.zakennetommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.