Home / archiefcentraal / spanning tot laatste schot bij nio

spanning tot laatste schot bij nio

Zoals ieder jaar heeft Schietvereniging N.I.O (Na Inspanning Ontspanning) ook dit jaar weer acht avonden vrijgemaakt om het jaarlijkse sponsortoernooi te houden. De opkomst was ook dit jaar weer overweldigend. Ruim zestig bedrijven hadden zich aangemeld om de strijd met elkaar aan te binden. 155 korpsen, bestaande uit drie personen, hebben geschoten op de professionele schietbaan van 10 meter aan de Strangeweg in Ommen.

Dit jaar waren de heren van De Wit transport het sterkst met een totaal score van 263 punten. Ze hebben op de laatste avond de O.C.B. van de eerste plek geschoten, deze werden tweede met 159 punten. Op de derde plaats is geëindigd Takman ijzerwaren met258 punten.

De dames van Albert Heyn hebben een week de koppositie in mogen nemen met 249 punten, en werden daarna ingehaald door de Dierenkliniek Ommen met 257 punten. Op de derde plek bij de dames is Expert Westerman geëindigd met 248 punten.

“Het was weer een gezellig toernooi waarbij ook geschoten kon worden op de korte banen, waar ballonnen, vingertjes en dergelijke geschoten konden worden voor leuke prijzen. We schieten op donderdagavond in ons schietsportcentrum aan de Strangeweg 5. U kunt daar altijd een kijkje komen nemen”, laat Harold Veltmaat weten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.