shoppen kleur en stijladvies bij ladies only

Zodra de voorjaarscollectie weer in de winkels hangt, wordt er bij Ladies Only in Ommen weer volop geboekt voor de kleur & stijlanalyses. Eigenaresse Judith de Ridder: “Het is namelijk fijn om te weten wat bij je past voordat je gaat shoppen. Welke kleuren, welke kledingstijl, waarin komt je figuur het beste uit? En vooral, waar jij je ook happy bij voelt!”

Judith is degene die de image adviezen verzorgd. Ze is drie jaar geleden opgeleid tot professionele Image Stylist. In een sfeervolle studio, gevestigd boven de kapsalon, kunnen vrouwen terecht voor de adviezen en workshops. Maar ook in de kapsalon wordt een stukje van het Image vak toegepast: in de kapseladviezen. “Ons complete team is daarop getraind”, legt Judith uit. “Hoe we dat doen? We kijken hoe een klant binnenkomt: wat voor type vrouw is het? Klassiek of juist stoer? En welk kapsel past bij haar gezichtsvorm? Trends zijn leuk, maar het moet wel bij je passen. Tijdens een kleuring kijken we of warme of juist koele tinten bij je huid passen. Met de juiste haarkleur lijkt je huid mooier! Voor een uitgebreid kapseladvies hebben we trouwens een leuk arrangement. We nemen daar dan echt de tijd voor. Deze is online te boeken via onze site.”

Bij Ladies Only delen ze graag hun kennis. Tips & tricks via social media en blogs. En binnenkort ook in het Vechtdal Centraal! Judith gaat namelijk een maandelijkse column schrijven. Hiervoor mogen lezers (anoniem) een vraag over styling insturen die in de column centraal kan komen te staan. Wil je ook een Kleur en/of Stijladvies? Kijk dan op de site www.ladiesonlyommen.nl voor meer info of bel 0529-451025.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.