Home / archiefcentraal / scouting nieuwleusen houdt open huis

scouting nieuwleusen houdt open huis

Scouting Nieuwleusen houdt op zaterdag 11 april open huis. Ben jij ook altijd al nieuwsgierig geweest over wat ze bij Scouting ‘de Gold’n Zende’ in Nieuwleusen elke zaterdag doen? Dan is dit je kans om daar achter te komen. Van 12:00 tot 17:00 uur kun je meedoen aan allerlei échte scoutingactiviteiten en sfeer proeven van de vereniging. Van klimmen en klauteren in ons eigen bosje tot een broodje bakken boven het vuur.

Scouting ‘de Gold’n Zende’ biedt elke zaterdag activiteiten aan in alle verschillende leeftijdsgroepen. Vanaf 5 jaar ben je al welkom bij de bevergroep. Naast deze opkomsten ga je regelmatig op kamp en doen je mee aan regionale activiteiten. Met alle enthousiaste leidinggevenden kan de scouting een gevarieerd programma aanbieden waarin je veel buiten bezig gaat.

Ben je nu nog nieuwsgieriger geworden? Kom dan langs op zaterdag 11 april bij het clubgebouw aan de Bouwhuisweg 22 (ook te bereiken via het Vechtland). Kijk voor meer informatie op www.scoutingnieuwleusen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.