Home / archiefcentraal / samenloop voor hoop jayden kanjers

samenloop voor hoop jayden kanjers

‘Onze groep, de Jayden kanjers, bestaat uit familie en vrienden van onze kanjer Jayden Martin. Jayden is vorig jaar overleden aan een hersentumor. In de twee jaar dat hij bij ons mocht zijn, heeft Jayden ons een andere wereld laten zien. Hij heeft ons geleerd nooit op te geven, met een glimlach en een knipoog de grootste stormen te trotseren en vooral samen te blijven vechten voor de mooie dingen in het leven. Dit willen wij als zijn ouders graag blijven koesteren en nooit verloren laten gaan. Om die reden doen wij dan ook mee aan de samenloop voor hoop. Een prachtig initiatief waaraan iedereen mee kan doen. Waarin we samen met elkaar een statement kunnen maken.

Met de kaarsenceremonie als hoogtepunt van dit hele evenement. Tijdens deze ceremonie wordt de baan omarmt door een zee van kaarsen waarmee we alle mensen die vechten of hebben gevochten tegen Kanker herdenken. Een moment waarop we onze Jayden even weer heel dichtbij mogen voelen. Wij willen dan ook zoveel mogelijk kaarsenzakken voor onze Jayden neerzetten. Daarom zijn we een kaarsenzakactie begonnen om daarnaast ook extra geld op te mogen halen voor de KWF-stichting. Een kaars als symbolisch lichtpunt in de soms zo duistere momenten die deze ziekte met zich meeneemt. En tegelijkertijd ook een lichtpunt voor hoop en rust.

Het is voor ons de eerste keer dat we meelopen tijdens de samenloop voor hoop en toch voelt het alsof we al jaren meedoen. Als je met Kanker wordt geconfronteerd dan gaat er een nieuwe wereld voor je open gaat. Een wereld die we voorheen niet hadden willen ontdekken, maar nu ook nooit meer weg zouden willen denken. Daar blijf je deel van uitmaken en daarom is het zo fijn dat we mee kunnen doen met deze samenloop voor hoop. Wij wensen iedereen dan ook een bijzonder en mooi weekend toe op 13 en 14 juni. Together we can overcome all…’

Kaarsenzakactie

Wilt u de Jayden Kanjers steunen door een kaarsenzakte kopen, neem dan contact op via natasja_somer@hotmail.com of 0529-451222.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.