Home / archiefcentraal / programmablad koningsdag ommen gemist

programmablad koningsdag ommen gemist

Het programmablad voor Koningsdag in Ommen is vorige week verspreid. Mocht u onverhoopt, het prachtige, kleurrijke programmablad van de Oranjevereniging niet ontvangen hebben, dan is deze af te halen bij ABC aan de Varsenerstraat of Primera aan de Bermerstraat in Ommen. Na 16 april is het uiteraard ook verkrijgbaar bij de Readshop in de Kruisstraat, tevens Toeristisch Informatiepunt Overijssel. Nog geen donateur van de Oranjevereniging, ga naar www.oranjeverenigingommen.nl om lid te worden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.