Home / archiefcentraal / prijsvraag win kaarten circus in dalfsen

prijsvraag win kaarten circus in dalfsen

Circurs Renz uit Berlijn staat van 16 tot en met 18 april op de activiteitenweide aan de Raadhuisstraat in Dalfsen. En dankzij fotograaf Johan Bokma mogen wij kaarten weggeven voor de première op donderdag 16 april om 19.00 uur.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Ondanks het feit dat er in Nederland een verbod gaat gelden op wilde dieren in het circus, mogen de Indische olifanten in Dalfsen nu nog wel gewoon optreden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld, die het afgelopen jaar vele prijzen hebben gewonnen, maken het programma compleet.

Maak de show in Dalfsen mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus. Maar je kunt ook gratis! Hoe? Stuur een mailtje naar redactie@vechtdalcentraal.nl. Zet daarin hoeveel kaarten je zou willen winnen, maar ook je volledige naam, adres en telefoonnummer. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.