Home / archiefcentraal / portenger blijft trainer van sercodak

portenger blijft trainer van sercodak

Landskampioen Sercodak Dalfsen en trainer Peter Portengen zijn opnieuw een contractverlenging overeengekomen. De succestrainer verlengt zijn contract met 1 jaar. Portengen is al 4 jaar hoofdtrainer bij de ambitieuze club uit Overijssel en werd in die periode 3x landskampioen en won 3x de beker en 4x de Supercup.

Manager Rene Cloo is bijzonder content met de contractverlenging. “Binnen ons concept staat het ontwikkelen van het talent centraal. Voor jonge speelsters met ambitie bieden wij een uitgebreid en compleet trainingsprogramma met de daarbijbehorende faciliteiten. Wij bieden een platform waarop ze zich eventueel kunnen voorbereiden op een sprong naar het buitenland. Peter heeft de laatste 4 jaar laten zien dat hij jonge speelsters echt beter maakt en hen in een teamproces naar mooie resultaten leidt. Het is niet voor niets dat onze huidige spelersgroep heel graag met Portengen verder wilde”, licht Cloo toe. SERCODAK Dalfsen heeft zich inmiddels geplaatst voor de Best-of-three finale om het landskampioenschap. Op 23 april speelt het team van Portengen de halve finale van de beker in een thuiswedstrijd tegen Virto Quintus. Alle finales vinden plaats tussen 9 en 17 mei.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.