Home / archiefcentraal / plinq hoofdsponsor loopfestijn dalfsen

plinq hoofdsponsor loopfestijn dalfsen

PLINQ, internet service provider uit Dalfsen is vanaf dit jaar de nieuwe hoofdsponsor van het Loopfestijn Dalfsen. Vorige week ondertekenden PLINQ en de organisatie IJsclub Stokvisdennen een driejarig sponsorcontract waarmee PLINQ officieel sponsor is geworden van PLINQ Loopfestijn Dalfsen. Met de officiële ondertekening is daarmee ook de inschrijving van PLINQ Loopfestijn Dalfsen geopend.

Uiteraard zijn beide partijen verheugd met het nieuwe contract. Directeur Eddy van der Vegt zegt hierover: ”Het sponsorcontract past goed binnen onze marketingstrategie. We steunden al jaren het evenement als sponsor en kregen de kans om hoofdsponsor te worden. Met de bekendheid van het evenement en onze activiteiten in de regio kunnen we elkaar goed versterken en aan de verdere naamsbekendheid werken“.

Het sportieve loopevenement met een kidsrun, 2.5, 5, 10 en 21.1 kilometer vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 september en start bij de Trefkoele in Dalfsen. Jong en oud, recreatie en wedstrijdlopers kunnen hieraan deelnemen. Via de website www.loopfestijndalfsen.nl kan men zich inschrijven.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.