Home / archiefcentraal / pitch and putt seizoen is van start gegaan

pitch and putt seizoen is van start gegaan

Met ze zomer in zicht zijn de Pitch & Putt competities op de baan in Lemele ook weer van start gegaan. De eerste vier wedstrijden zitten erop. We kregen het volgende verslag opgestuurd van Jan Hekman:

De eerste vier wedstrijden hebben in de strokeplay competitie telkens nog een andere winnaar gegeven. Wel werden drie van deze winnaars ook de beste in die wedstrijd voor het stableford klassement.

Strokeplay staat voor het aantal slagen welke nodig zijn om de achttien holes te bedwingen. Stableford hierbij kan een ieder met elkaar vergeleken worden omdat hier een verrekening inzit van de handicap van de speler. Per wedstrijd kunnen er tien punten maximaal gewonnen worden in beide klassementen.

De eerste ronde pakte Tony Reimink de tien punten in het strokeplay klassement, en ook in het stableford klassement pakte hij met Gerard Hulsman ook de tien punten. De tweede wedstrijd waren de tien punten in beide klassementen voor Harry Eshuis. In de derde wedstrijd pakte Hans Strijkveen de tien punten in het strokeplay en Willem van der Linde in het stableford klassement. Jan Hekman uit Ommen pakte in de vierde wedstrijd de tien punten voor de beide klassementen.

In het tussenklassement strokeplay heeft Hans Strijkveen in vier wedstrijden 35 punten bij elkaar gespeeld en gaat op kop. Gevolgd door Jan Hekman met 26 punten en Harry Eshuis met 25 punten deze beide spelers hebben drie wedstrijden meegespeeld. In het stableford klassement gaat Gerard Hulsman op kop met 30 punten gevolgd door Tonnie Reimink met 26 punten en Hans Strijkveen en Jan Hekman met 24 punten.

Aan het eind van de competitie tellen van de gelopen wedstrijden de 20 beste mee, omdat niet een ieder aan alle 28 wedstrijden mee kan doen. Voor meer informatie of meedoen aan de competitie kunt u zich melden bij de Pitch & Putt Golfbaan in Lemele. Voor de volledige uitslagen zie de site www.nppb.nl baan Lemele.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.