pec trainer jans en voorzitter naar ovc 21

PEC Zwolle trainer Ron Jans en voorzitter Adriaan Visser komen op donderdag 2 april naar OVC’21. De twee gaan, onder leiding van RTV Oost-commentator Bert van Losser, met elkaar in gesprek. Het is alweer de vijfde keer dat de jubileumcommissie van OVC ’21 op witte donderdag een aantrekkelijk voetbalforum kan presenteren in de voetbalkantine aan de Sportlaan in Ommen.

Adriaan Visser is sinds 2009 voorzitter van PEC Zwolle. De oud-buurman van OVC ’21 bestuurslid Cor Coenen heeft tot vorig jaar ook leiding gegeven aan afvalspecialist SITA Nederland , een bedrijf met meer dan tweeduizend personeelsleden.

Ron Jans is sinds 2013 de trainer van PEC Zwolle. De geboren Zwollenaar heeft al een imposante (voetbal)carrière achter de rug. Achtereenvolgens PEC Zwolle, FC Groningen en Roda JC brachten hem zelfs tot in Japan (Mazda Sport). Na een aantal amateurclubs te hebben getraind, begon hij zijn carrière als profvoetbaltrainer bij FC Groningen. Met Heerenveen en Standard Luik als tussenstation zit hij nu weer bij de club waar hij als profvoetballer startte.

Verder is Ron Jans ook nog een enorm muziekliefhebber. Bands uit het ‘alternatieve’ circuit, zoals Drive by Truckers, Black Keys, Porcupine Tree, Magnolia Electric Company, genieten zijn voorkeur.

De aanmeldingen van sponsoren en vrijwilligers zijn inmiddels binnen. Aanmelden kan via wittedonderdag@ovc21.nl.