paasweekend is avereest goed gezind

Avereest heeft ook zijn tweede wedstrijd dit paasweekend gewonnen. Na eergister met maar liefst 0-6 te winnen bij Rijssen Vooruit legde het vandaag in eigen huis SDC’12 over de knie. Het werd 2-0 voor Avereest.

De eerste helft leek in 0-0 te gaan eindigen maar op slag van rust zette Erik Mostert Avereest alsnog op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft zorgde Sven Ester in de 51e minuut vervolgens voor de 2-0. Avereest hield zijn doel verder schoon waardoor de 2-0 zege een feit was.

Na drie verliespartijen in eigen huis won Avereest vandaag weer eens voor eigen publiek en lijken de ‘tricolores’ zichzelf dit paasweekend een goede dienst te hebben bewezen. Avereest won zijn beide duels dit weekend waardoor het goede gevoel weer terug lijkt bij de formatie uit Balkbrug.

In de resterende duels lijkt het zaak voor Avereest om dit goede gevoel vast te houden om zo vol vertrouwen de nacompetitie voor promotie in te gaan. Avereest heeft de eerste periodetitel namelijk reeds in bezit en is wat dat betreft al ‘klaar’ dit seizoen.

Volgende week gaat Avereest op bezoek bij BZSV Blauwwitters dat kort achter Avereest staat op de ranglijst. Avereest wist tot nu toe twee punten meer te behalen in de zaterdag 4e klasse D dan de tegenstander van volgende week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.