Home / archiefcentraal / ozc boekt cruciale winst bij hellendoorn

ozc boekt cruciale winst bij hellendoorn

OZC Ommen heeft vanmiddag verrassend weten te winnen op bezoek bij VV Hellendoorn. De bezoekers wonnen met 2-3 en boekten hiermee een cruciale zege in de strijd tegen degradatie.

OZC begon uitstekend vanmiddag op sportpark De Voordam in Hellendoorn. Na tien minuten kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. In de 24e minuut maakte Hellendoorn vervolgens gelijk maar lang kon de thuisploeg niet van deze gelijkmaker genieten.

Binnen vier minuten na de 1-1 scoorde OZC namelijk tweemaal waardoor het na een half uur spelen op een 1-3 voorsprong stond. In de tweede helft scoorde Hellendoorn twintig minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer maar OZC wist uiteindelijk de belangrijke overwinning over de streep te trekken.

OZC bewees zichzelf met deze zege een uitstekende dienst. Het bevindt zich nog wel op de voorlaatste plaats maar heeft door de driepunter van vanmiddag weer goed zicht op de twee nacompetitie plekken boven zich en zelfs zicht op de veilige tiende plek.

In de drie resterende wedstrijd zal OZC dus genoeg punten bij elkaar moeten sprokkelen om, minimaal, één plek te stijgen op de ranglijst. De nummers elf en twaalf spelen namelijk nacompetitie voor degradatie en de nummers dertien en veertien degraderen rechtstreeks. Volgende week ontvangt OZC als eerst in eigen huis koploper Be Quick’28.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.