ovc21 vlak voor tijd op gelijke hoogte

OVC’21 uit Ommen heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het duel met SV Haarle. OVC kwam in de laatste vijf minuten op gelijke hoogte en redde daarmee een punt. In Ommen werd het 1-1.

Het eerste doelpunt viel pas na een uur voetballen. SV Haarle-speler Kasper Kinds zette de bezoekers op een 0-1 voorsprong. SV Haarle leek de drie punten meer naar huis te nemen, maar Stijn Schuurman schoot namens OVC’21 raak en won daarmee een belangrijk punt voor zijn ploeg.

SV Haarle blijft ondanks de nederlaag op de derde plaats staan in 4H. OVC’21 staat op de elfde plek en zit in de gevaren zone voor ploegen die nacompetitie spelen. Volgende week staat de wedstrijd tegen Diepenveen op het programma voor de Ommenaren. SV Haarle speelt de thuiswedstrijd tegen de kersverse kampioen Witkampers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.