Home / archiefcentraal / ovc21 verliest nipt bij broekland

ovc21 verliest nipt bij broekland

Op bezoek bij Broekland is OVC’21 er vandaag niet in geslaagd om punten bij te schrijven op de ranglijst. De ploeg van trainer Hendri Zwinselman verloor met 3-2.

Broekland speelde vandaag met een tweetal A-junioren en zij waren direct belangrijk voor de formatie van Rouwenhorst. A-junior Stef Beltman tekende in de 42e minuut voor de 1-0. In de tweede helft was het Ruben Simons die de score voor de thuisclub verdubbelde en in de 65e minuut was het eerstejaars A-junior Dion van Dartel die de 3-0 op het scorebord schoot. Broekland dacht er toen al wel te zijn, maar in de 73e minuut scoorde Koen Daman de 3-1 en vijf minuten later werd het 3-2 dankzij Stijn Schuurman.

“In mijn ogen was het een terechte uitslag”, blikt Broekland-trainer Arnoud Rouwenhorst terug op de wedstrijd. “Op het laatst was het wel wat billenknijpen, omdat OVC toch nog twee keer wist te scoren. Dat kwam met name door het fysieke spel van hun, want op dat gebied waren zij wel veel sterker dan wij. Maar goed, uiteindelijk hebben we de drie punten in eigen huis gehouden en daar gaat het feitelijk om.”

Volgens Rouwenhorst deed Broekland zichzelf overigens tekort na de 3-0 voorsprong. “We hadden zelf mogeljikheden op de 4-0, maar als je de kansen zelf niet maakt, doet de tegenstander dit wel. Uiteindelijk maakten zij de 3-1 en dan gaan ze alle ballen naar voren pompen in de hoop er nog wat van te maken. Dit lukte nog bijna, maar gelukkig voor ons bleef het verschil minimaal één doelpunt.”

OVC kan de punten nog goed gebruiken om directe degradatie uit de Vierde Klasse H te ontlopen. De formatie uit Ommen staat weliswaar op de twaalfde plek, maar het gat met Ulu Spor, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, is slecht drie punten. Komend weekend gaan de Ommenaren op bezoek bij nummer drie Haarle.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.