oud ommenaar in bnn 3 op reis backpack

Ongetwijfeld dromen veel mensen ervan: een reisprogramma presenteren. Voor oud-Ommenaar Marije Schonewille (25) is deze droombaan nog nooit zo dichtbij geweest. Ze is namelijk een van de achttien deelnemers van het nieuwe BNN-programma 3 op Reis Backpack. Presentatoren Jan en Geraldine backpacken in veertig dagen door Europa met de reislustige deelnemers. Onderweg maken zij filmpjes die op internet en televisie komen. Zaterdag mag Marije samen met een andere deelnemer het spits afbijten. Zonder geld op zak reizen ze met een cameraploeg van Amsterdam naar Parijs. De overige deelnemers reizen op dezelfde manier een ander stuk van de route mee.

De dag voor vertrek beginnen de kriebels bij Marije te komen. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren of wat we gaan doen. De reis wordt een groot avontuur”. Schonewille heeft nooit de ambitie gehad om te presenteren en ze heeft ook nog nooit gebackpackt. Toch doet ze mee aan het programma. “Ik heb me opgegeven omdat ik het leuk vind om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is een mooie kans. Nu ik meedoe, wil ik ook winnen”.

Voorbereidingen

Om niet geheel onvoorbereid op reis te gaan, heeft Marije Schonewille al het een en ander vanuit huis geregeld. Zo heeft ze voor het eerste gedeelte van de reis een lift geregeld. Ook heeft ze alvast een Tinderdate in Brussel aan de haak geslagen die haar de stad gaat laten zien. Verder heeft ze modeblogster Moderosa om advies gevraagd hoe je als een echte Parijse vrouw moet kleden. De deelneemster van het programma wil namelijk de hoofdstad van Frankrijk beleven als een echte Parisienne.

Kijkers kunnen vanaf 13 april op de website backpack.bnn.nl stemmen op hun favoriete backpacker. Aan het eind van de rit lig er voor de deelnemer met de meeste stemmen een mooie prijs in het verschiet. Hij of zij mag namelijk een eigen item voor het programma 3 op reis maken. Marije: “als oud- Ommenaar roep ik iedereen op om op mij te stemmen”. De uitzendingen met Marije Schonewille kun je op 1 en 2 juni op televisie zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.