Home / archiefcentraal / opgave kunst en boekenmarkt in dalfsen

opgave kunst en boekenmarkt in dalfsen

Het duurt nog even voor het zover is, maar kunstenaars en boekenverkopers kunnen zich alvast opgeven om mee te doen aan de grote kunst- en boekenmarkt op vrijdag 7 augustus in Dalfsen. Tussen 10 uur en 17 uur zullen rond de gerestaureerde Kerk in Dalfsen, nabij de terrassen en winkels, ongeveer veertig kramen met boeken en kunst komen te staan. Deze markt wordt al meerdere jaren gehouden en is een onderdeel van de Blauweboogdagen.

Voor informatie en aanmelden kan je contact opnemen met Koos Beemsterboer. Zijn telefoonnummer is +31 (0)226-358856 of 06-16138018. Mailen kan naar koosbeemsterboer@hetnet.nl Zijn website is www.koos-beemsterboer.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.