Home / archiefcentraal / opening beweegtuin in de plaatskamp

opening beweegtuin in de plaatskamp

De Fit4Life Beweegtuin in de Plaatskamp in Dalfsen is vanmiddag officieel geopend door wethouder Agricola. De tuin was al helemaal aangelegd en velen maken ook al gebruik van de toestellen.

Tijdens de opening hebben medewerkers van Balans Fysiotherapie & Fitness informatie gegeven over hoe de zes fitnesstoestellen op een veilige manier gebruikt kunnen worden. Ook in mei wordt een aantal instructiemomenten gepland.

De Fit4Life Beweegtuin is een initiatief van Mieke Kok-Kolker, die samen met Marleen Schömaker, Aly Kutterik en Linda Tuinman fondsen en buurtbewoners heeft benaderd. Door financiële ondersteuning van Woonstichting VechtHorst, Fonds Coöperatief Dividend van Rabobank Vaart en Vechtstreek, Wilhelmus Frijling Stichting, Kern met Pit (Koninklijke Heidemaatschappij Nederland, Plaatselijk Belang Dalfsen, Balans Fysiotherapie & Fitness, gemeente Dalfsen en door praktische ondersteuning door loonbedrijf Lindeboom en buurtbewoners is na drie jaar voorbereiding de mooie Fit4Life Beweegtuin in Dalfsen helemaal klaar voor gebruik.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.