Home / archiefcentraal / op de foto tijdens de samenloop

op de foto tijdens de samenloop

De teams verzinnen de meest leuke en originele acties om op voorhand en tijdens de SamenLoop geld op te halen. Zo ook team Photobooth!

Dit team bestaat uit familieleden en vrienden, allemaal enthousiast geworden door de vorige SamenLoop in 2012. De twee initiatiefneemsters (en tevens schoonzusjes) Chantal Otten en Lysanne Volkerink liepen al eerder mee met het damesteam van OZC, maar hebben nu een eigen team enthousiastelingen samen gesteld. Sommige van hen liepen spontaan mee toen ze even kwamen kijken op de atletiekbaan in 2012. Eén lid moeten ze helaas missen dit jaar. Chantal vertelt: “mijn oma liep in 2012 mee met de survivors. Ook al was ze genezen van de kanker, door haar beperkingen had deze ziekte nog dagelijks een enorme impact op haar leven. Helaas hebben we vorige jaar afscheid van haar moeten nemen en heb ik tijdens mijn wereldreis mijn spullen moeten pakken om op tijd te kunnen zijn voor haar begrafenis. Dit heeft een enorme impact op mij gehad. Ik heb haar in 2012 meer dan zien genieten tijdens te SamenLoop, want wat vond ze dit een bijzonder evenement!”

Team Photobooth heeft een hele originele manier gevonden om geld in te zamelen tijdens de SamenLoop, een Photobooth! Deze is grotendeels beschikbaar gesteld door Benny de Koning Entertainment van o.a. fotohokje.info. “Dit is een fotohokje met gekke attributen zoals hoedjes, snorretjes enzovoorts. Zo kan iedereen deze bijzondere dag op zijn of haar manier komen vastleggen bij onze Photobooth! De foto wordt direct afgedrukt en kun je dus gelijk meenemen! Op één afdruk staan minimaal vier verschillende foto’s. En natuurlijk gaat de opbrengst van deze foto’s geheel naar de KWF. Niet alleen de foto’s zijn leuk om mee te nemen, het moment in de Photobooth is al een feestje op zich. Foto’s zijn een perfecte manier om zo’n dag te herinneren en daarom vinden wij onze actie een mooie toevoeging aan dit evenement.”

Volgens Lysanne is het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de SamenLoop voor Hoop. “De saamhorigheid was zo groot in 2012, wat wij ongelofelijk mooi vonden. We verwachten dat het weer net zo bijzonder wordt als toen. Het wordt ongetwijfeld een gezellig evenement en natuurlijk hopen wij als team ons steentje te kunnen bijdragen! We proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de SamenLoop. Iedereen weet hoe belangrijk het is dat er meer onderzoek komt! En alle kleine beetjes helpen!”

Meer weten over de SamenLoop voor Hoop of je aanmelden? Kijk dan op www.samenloopommen.nl of kom naar de informatieavond op 14 april bij Octo4Kids in Ommen. De avond start om 20.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.