Home / archiefcentraal / nieuwe sponsor damito consumentenbeurs

nieuwe sponsor damito consumentenbeurs

Het bestuur van de stichting Damito kon woensdag tijdens haar commissievergadering bekendmaken dat zij voor de komende Damito consumentenbeurs in 2016 een hoofdsponsor heeft gevonden in Vechtstede Notarissen. De sponsorovereenkomst werd getekend door Karolien Slurink-Spijker en Rogier Lukas namens Vechtstede Notarissen en door Wim Dankelman en Ad Goudzwaard namens de Stichting Damito.

Het bestuur liet weten erg ingenomen te zijn met de bereikte overeenstemming. Vechtstede Notarissen is gevestigd op de locaties Dalfsen, Nieuwleusen en Hardenberg waar vijf notarissen en een zestal kandidaat-notarissen ieder hun standplaats hebben. Mr. Karolien Slurink-Spijker houdt kantoor aan de Bloemendalstraat in Dalfsen en mr. Rogier Lukas in ’t Olde Gemientehuus in Nieuwleusen en zij zijn als zodanig betrokken bij het hoofdsponsorschap van de Damito consumentenbeurs.

Sinds Vechtstede Notarissen in Dalfsen is gevestigd, is zij een goede bekende van de Damito consumentenbeurs. Voor de derde keer is zij als standhouder aanwezig en net als in 2010 treedt ze op als hoofdsponsor. Op de beurs van volgend voorjaar presenteert zij zich met een geheel vernieuwde stand om bezoekers te informeren over de veelzijdige dienstverlening van het notariskantoor zowel zakelijk als persoonlijk.

Er hebben zich al een flink aantal ondernemers aangemeld voor de beurs van donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart 2016. De 25e aanmelding is al binnen en wanneer binnenkort nummer 50 kan worden genoteerd zullen deze beide deelnemers een taart ontvangen. Op de website damito.nl is alle informatie te vinden en kan er worden teruggeblikt op de beurzen van 2010 en 2013. Zowel de organisatie als Vechtstede Notarissen hebben er zin in.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.