Home / archiefcentraal / nieuwe shirts voor c tjes sc lemele

nieuwe shirts voor c tjes sc lemele

De C1-junioren van Sportclub Lemele hebben nieuwe shirts ontvangen van hun Shirtsponsor Pontifexx uit Zwolle. Jonathan Hoogenboom van Pontifexx werd namens Sportclub Lemele bedankt met een boeket bloemen en een ingelijst shirt.

Pontifexx is een onderneming die een grote rol speelt in onderhoud van industriële installaties. Het helpt bedrijven met preventief onderhoud, zodat installaties langer meegaan. Tevens helpen ze bedrijven om een volgende stap te maken in de nieuwste ontwikkelingen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.