Home / archiefcentraal / nieuw vechtdals bier de jan van dalfsen

nieuw vechtdals bier de jan van dalfsen

Naast het succesvolle ´Vechtdal Blond´ komt de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij met hun tweede bier; de Jan van Dalfsen. Dit is een tripel, lichtgeel, volmoutig bier met een fijne geur van hop en een licht bittere afdronk. Vanaf zaterdag is het verkrijgbaar en toeval of niet, Jan van Dalfsen uit Hattem kwam die dag even langs om een paar doosjes te halen bij de Mitra Dalfsen. Stefan Maats was blij verrast en dronk samen met Jan van Dalfsen een biertje. Je mag raden welke.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.