nieuw concept aspergefestival op den alerdinck

Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem vormt op zondag 3 mei van 12.00 tot 17.00 uur het decor van het Aspergefestival, maar nu in een nieuw jasje. Omdat Den Alerdinck de regio graag actief bij het landgoed wil betrekken, worden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan elke bezoeker kan deelnemen.

Naast lekker asperges eten in een gezellige sfeer in de boomgaard, is er voor elk wat wils. Zo kan er bijvoorbeeld een tafel worden gereserveerd op het plein, met een stel vrienden, om zelf te versieren in een bepaald thema voor een picknick. Zoals een boerentafel, een land, of een tijdsperiode zoals de Seventies, om te genieten van zelf meegebrachte eetwaren. Per tafel 10 euro, vooraf te reserveren via info@alerdinck.nl.

Zondagschilders kunnen deelnemen aan Montmartre op Den Alerdinck. Beeldend kunstenaar Ada Bunschoten uit Diepenveen is aanwezig om gratis advies te geven. Je kunt met eigen ezel en schilderspalet lekker aan de slag met een zelfgekozen onderwerp of een mooi aspergestilleven.

De liefhebber van de barbecue kan gratis deelnemen aan de barbecuewedstrijd met zijn favoriete recept op de eigen barbecue. Een jury komt bedoordelen. Fotografen kunnen hun hart ophalen op deze mooie locatie en krijgen adviezen van professionele fotografen. Voor de kinderen is er een verhalenverteller en een voorleeswedstrijd in een heel mooi kunstwerk.

Inschrijving is noodzakelijk voor de picknicktafel en de barbecue. Een deskundige jury beoordeelt de eindresultaten. De winnaar van deze onderdelen krijgt een overnachting in de mooiste kamer van het landgoed met ontbijt aangeboden. De entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.