nestkasten voor de vogelwerkgroep hoonhorst

De vogelwerkgroep Hoonhorst heeft dinsdag de nestkastjes in ontvangst genomen die zijn gemaakt door de Leerwerkplaats De Enk in Lemelerveld en Luttenberg. Nestkastjes voor kleine vogels en voor kerkuilen, steenuilen, bosuilen en torenvalken zijn gemaakt door de medewerkers van dit leerbedrijf. Onder andere door Leonardo, Remon, Harrie en Gerard die bijzonder trots zijn dat ze deze kasten mochten maken onder begeleiding van hun leermeesters Joop Holtmaat en Bram Neppelenbroek.

De vogelwerkgroep is blij met de kasten die nu afgeleverd zijn. Er is nog tijd om de kasten op te hangen voordat het broedseizoen begint. De productie van de kasten werd mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Overijssel. Een nieuw project is al weer in voorbereiding, namelijk het maken en plaatsen van vleermuiskasten rond de nieuwe Potstal in Hoonhorst. Er moet vervangende woonruimte komen voor de, in de oude Potstal gesignaleerde, dwergvleermuizen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.