minis flash behalen ook kampioenschap

Volleybalvereniging Flash heeft zaterdag weer een mini-team mogen huldigen! Het ging om het derde team van niveau 5 dat zaterdag het kampioenschap binnensleepte, net als hun grote voorbeelden van Dames 1.

Voordat het team zaterdag aan hun laatste wedstrijden van seizoen 2014-2015 begon, stonden de mini’s met één puntje voor op hun directe concurrent. Wanneer ze in beide wedstrijden de volle winst zouden pakken, waren ze zeker van hun kampioenschap.

Door de zenuwen ging het niet helemaal overtuigend, maar ze wisten de wedstrijden toch met winst af te sluiten.

Het team bestaat uit: Marleen Vos, Dacey Dalhuisen, Dylan Brinkman, Vinde Klein, Fleur Stolte en Nina van den Hoorn (onder leiding van: Mireille Huzen en Manon van der Vegt als trainsters & Yvonne Vos en Wendy Dalhuisen als coaches).

Flash heeft het team zaterdag direct na de wedstrijden in het bijzijn van alle ouders, overige familieleden en andere aanwezigen gehuldigd. Ze kregen een roos aangeboden van de sponsor van de minilijn, Bos Bedden, en een medaille van de vereniging. Het feestje werd afgesloten in het Flashpoint met patat en drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.