Home / archiefcentraal / mevrouw vlinder zingt tijdens kunst om dalfsen

mevrouw vlinder zingt tijdens kunst om dalfsen

‘Mevrouw Vlinder’ (Jeanette den Ouden) treedt 2 en 3 mei op. Ze verzorgt diverse optredens op zes verschillende locaties: Kaasboerderij Heileuver, Kulturhus Lemelerveld, Pieter Zandvliet, Theetuin de Stokte, Boerhoes en kunstpunt Tineke Langbroek. Mevrouw Vlinder zingt a capella haar liedjes. Wat wil je graag horen? Van de Beatles tot Wim Sonneveld of van ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij tot aan musical. Dit alles wordt in een snel tempo gebracht.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.