mebrit storm en wesley beste eizoekers

Mébrit ter Horst, Storm van den Berg en Wesley Veldhuijsen zijn dit jaar de beste eizoekers van Ommen. Het drietal vond tijdens het jaarlijkse paaseierenzoeken op de Voormars in Ommen, afgelopen zaterdag, de speciale eieren.

De paashazen hadden duizend eieren verstopt, waarvan 250 met een stip. De kinderen die deze eieren vonden, mochten een prijsje uitzoeken. De opkomst was groot, dus het veld was, na het startsein, rap gevuld met kinderen. Alle eieren met stip zijn dan ook gevonden.

Drie bijzondere eieren, een gouden, zilveren en bronzen, gaven een grotere prijs. Mébrit ter Horst won met het gouden ei een cadeaubon van Intertoys Ommen, Storm van den Berg kreeg voor het vinden van het zilver ei een cadeaubon van Ready en Wesley Veldhuijsen kreeg een cadeaukaart van Action voor zijn bronzen ei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.