magische tien voor dalfsen

Dalfsen heeft zondagmiddag tegenstander IJsselstreek volledig van de mat gespeeld. Het totaal verlamde IJsselstreek werd met 10-1 naar huis gestuurd.

IJsselstreek dat onderaan in 4H staat wekte niet de indruk te geloven in een overwinning tegen Dalfsen. Na tien minuten voetballen werd het 1-0 via Jeroen Kamphuis. Twintig minuten later kwamen de bezoekers met tien man te staan nadat Dalfsen-speler Remco Hultink in een kansrijke positie werd neergehaald. Tien minuten nadat IJsselstreek met een man minder kwam te staan verdubbelde Jeroen Kamphuis de score. Vlak voor rust leek IJsselstreek zich terug te knokken en scoorde de bezoekers uit een hoekschop.

Na rust was het Dalfsen die de regie in handen had. Een minuut na rust schoot Fernandez Pruik met een fraai afstandsschot raak. Vier minuten later maakte Kamphuis zijn derde van de middag. Bij een derde bleef het niet voor Kamphuis, want een aantal minuten later was het voor hem opnieuw raak. IJsselstreek gooide de handdoek in de ring en een aantal spelers vertrokken vroegtijdig van het veld, waardoor er tegen 8 man werd gevoetbald. Sjoerd Klarenbeek kon ook bij het rijtje ‘doelpuntenmakers’ genoteerd worden toen de IJsselstreek-doelman de bal tegen de Dalfsenaar schoot. Wouter Middelveen pikte vanmiddag ook nog een doelpuntje mee. Fernandez Pruik en Jeroen Kamphuis schoten in de slotfase ook nog raak. Vlak na het doelpunt van Kamphuis verloste de arbiter IJsselstreek uit haar lijden, door het ‘Comedy Capers’ duel te beëindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.