lemelerveld verliest onnodig

Lemelerveld heeft zichzelf vanmiddag een slechte dienst bewezen in de strijd om lijfsbehoud in de zondag 2e klasse J. Het verloor met 2-1 bij PH uit Almelo maar volgens Lemelerveld-trainer Edwin Duim had dit zeker niet het geval hoeven zijn.

PH – Lemelerveld was een duel tussen de nummer negen en tien van 2J. Lemelerveld stond voorafgaand aan het duel één punt achter de thuisploeg en kon bij winst uitstekende zaken doen in 2J. Het minieme verschil op de ranglijst kwam in de eerste helft ook tot uiting op het veld.

Beide ploegen waren in het eerste bedrijf namelijk aan elkaar gewaagd en hielden elkaar tot aan de rust in evenwicht: 0-0 was de ruststand. In de tweede helft kwam Lemelerveld echter niet goed uit de kleedkamer en door doelpunten van Dewi Perik (’56) en Twan Haghuis (’76) liepen de bezoekers een achterstand op die zij uiteindelijk niet meer te boven kwamen.

Danny Berghuis zorgde in blessuretijd (’93) nog wel voor de aansluitingstreffer voor Lemelerveld maar dit was te laat om het nog spannend te maken, zo zag ook Duim: “We hebben het in de eerste twintig minuten na rust laten liggen. Na die 2-0 liepen we achter de feiten aan. De aansluitingstreffer kwam dan helaas ook te laat. Een geheel onnodige nederlaag.”

Ondanks de nederlaag blijft Lemelerveld nog wel op de veilige tiende plek op de ranglijst staan maar ziet de concurrentie onder zich wel dichterbij komen. KOSC wist bijvoorbeeld te winnen bij Stevo en achterhaalde Lemelerveld op de ranglijst.

De laatste vijf wedstrijden beloven dan ook zeer belangrijke en spannende wedstrijden te worden voor Lemelerveld in de strijd om (directe) handhaving in 2J. De nummers dertien en veertien degraderen rechtstreeks. De nummers elf en twaalf spelen nacompetitie tegen degradatie. Volgende week krijgt Lemelerveld SDC’12 op bezoek.

Stand onderin 2J:

9. PH Almelo – 25

10. Lemelerveld – 21

11. KOSC – 21

12. SDC’12 – 19

13. Overwetering – 19

14. FC Suryoye-Mediterraneo – 14

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.