Home / archiefcentraal / lemelerveld geeft voorsprong uit handen

lemelerveld geeft voorsprong uit handen

Lemelerveld heeft zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen SDC’12. Halverwege stonden de Oranjehemden nog met 2-0 voor. Bij winst had Lemelerveld uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de Tweede klasse J.

“Dat we halverwege met 2-0 voorstonden, was niet terecht”, vond Lemelerveld-trainer Edwin Duim. “We zaten totaal niet in de wedstrijd. Toevallig waren er vlak voor rust twee momenten dat het achterin fout ging bij SDC’12.” Van die situaties profiteerden Stijn Kogelman en Wesley Vlierman. Verder viel er weinig te beleven op Sportpark Heidepark. SDC was de betere ploeg, maar werd enkel gevaarlijk uit standaardsituaties.

Direct na rust leverde zo’n standaardsituatie de aansluitingstreffer op voor SDC’12. Uit een hoekschop was het raak. Vervolgens leek het er lange tijd op dat Lemelerveld de drie punten over de streep kon trekken. In de 95e minuut zorgde Joeri Mensink met een fraai stiftje toch nog voor de 2-2. Duim: “Dat is zuur, maar de uitslag is wel terecht.”

Op de ranglijst staat Lemelerveld nu één puntje boven de gevreesde degradatiestreep. Volgende week speelt de ploeg de zware uitwedstrijd tegen Tubantia, dat bij winst het kampioenschap binnenhaalt.

Stand onderin 2J:

9. PH 22 – 28

10. Lemelerveld 22 – 22

11. KOSC 22 – 21

12. SDC 22 – 20

13. Overwetering 22 – 20

14. Suryoye 22 – 14

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.