Home / archiefcentraal / lemele verliest en zakt naar plek twee

lemele verliest en zakt naar plek twee

Lemele ging vanmiddag op bezoek bij de nummer vijf van de ranglijst, SDC’12 uit Denekamp. SDC’12 had vijf van zijn zes laatste wedstrijden gewonnen en Lemele trof dus een tegenstander dat de laatste weken het nodige zelfvertrouwen had opgebouwd. Iets wat Lemele uiteraard zelf ook in overvloedde had aangezien het nagenoeg het gehele seizoen al fier aan kop gaat in 4D.

Het werd een lastige middag voor Lemele. De bezoekers konden in de eerste helft niet tot scoren komen, iets wat de thuisploeg vlak voor rust wel lukte. In de 43e minuut kwam zo de 1-0 op het scorebord waardoor Lemele met een 1-0 achterstand de rust in ging.

Na de rust ging Lemele op jacht naar de gelijkmaker maar kwam daarentegen in de tachtigste minuut zelfs op een 2-0 achterstand. Topscorer Remon Kleinlugtenbeld maakte in de 89e minuut nog wel de aansluitingstreffer maar dit mocht helaas voor Lemele niet meer baten. Na negentig minuten spelen stond de 2-1 eindstand op het scorebord waardoor Lemele dure punten verspeelde in de strijd om de titel.

Concurrent DKB had vanmiddag ook de nodige moeite in Borne bij BZSV Blauwwitters maar won uiteindelijk wel met 1-3. Hierdoor moet Lemele de koppositie op basis van een beter doelsaldo aan DKB laten en zakt het naar de tweede plek op de ranglijst.

Een beter doelsaldo (of onderling resultaat) is aan het eind van de rit echter niet direct beslissend. Wanneer beide ploegen elkaar tot aan het eind in evenwicht houden zal er een beslissingswedstrijd gespeeld worden om het kampioenschap. De ploeg met het betere doelsaldo zal in dit geval thuis mogen spelen.

Er staan nog twee speelronden in 4D op het programma waarin het ongetwijfeld razend spannend zal blijven of Lemele en/of DKB nog punten gaan verspelen. Volgende week speelt Lemele thuis tegen VV Avereest.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.