Home / archiefcentraal / kort bezoek minister aan vechtdal vitaal

kort bezoek minister aan vechtdal vitaal

Minister Edith Schippers, van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, heeft woensdag een kort bezoek gebracht aan het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. Samen met Burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg, huisartsen uit de Vitaal Vechtdal regio en vertegenwoordigers van de Saxenburgh Groep wisselde ze van gedachten over het belang van goede samenwerkingsketens voor met name de acute medische zorg op het platteland en hoe Vitaal Vechtdal hieraan invulling geeft.

De Minister kreeg een rondleiding (waarmee op het laatste moment toch geen pers mee mocht lopen) door het ziekenhuis, over de Spoedeisende Hulp, Huisartsenpost, OK-complex, verloskamers en Intensive Care. Daarna ging de minister in gesprek met vertegenwoordigers van Vitaal Vechtdal (Saxenburgh Groep – bestuurders, artsen, verpleegkundigen en cliëntenraad – huisartsen en gemeente Hardenberg).

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.