kleindierenshow in manege laarbrug ommen

De Ommer Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging (OKPV) houdt op zaterdag 11 april voor de vierde keer een rammen-, hanen- en cavia show. “Vanaf het eerste begin was het een schot in de roos, vertelt Jan Borger namens OKPV. “Veel kleindierfokkers willen nog graag aan het eind van het tentoonstellingsseizoen hun beste dieren laten zien.”

De inzenders komen weer uit heel het land, van Groningen tot Zeeland, naar Ommen om hun dieren te laten keuren. De rammen, hanen en cavia’s worden ook dit jaar weer gekeurd door een uitstekend keurkorps. Wil je dit eens van nabij meemaken dan kan dit. De show vindt plaats in manege Laarbrug aan de Nieuwedijk 7 in Ommen, aan de weg Ommen-Vilsteren. Je bent van harte welkom vanaf 8.30 uur, het einde van de show is rond 15.00 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.