Home / archiefcentraal / indoor tuigpaardenevenement in balkbrug

indoor tuigpaardenevenement in balkbrug

In de Diamanthal in Balkbrug vindt op zaterdag 18 april weer het grootste indoor-tuigpaarden evenement van Nederland plaats. De dag wordt georganiseerd door menvereniging de Reestlandkoetsiers in samenwerking met het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland.

In een 7 uur lang non-stop programma komen in ruim dertig rubrieken vrijwel alle toppers van Nederland in de baan. Rode draad is de klasse Nieuwelingen. Liefst 45 jonge paarden verschijnen voor het eerst in de piste. Daarnaast zijn er vele andere rubrieken zoals jeugd, talenten, onder het zadel, hackney’s en dergelijke.

Ook staat er een rubriek sponsoren en prominenten op het programma. In totaal komen ongeveer 170 paarden in actie. Een programma met show, actie en passie. De dag begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Zie ook www.reestlandkoetsiers.com

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.