holsappel exposeert met 10x kijken guiz

Adriaan Holsappel exposeert tijdens Kunt om Dalfsen met de ‘10x kijken-quiz’ bij De Lindehoeve. De voorbereidingen zijn al een tijdje in volle gang. Met het bijzondere jubileumjaar van Kunst om Dalfsen exposeert Holsappel met een buitenexpositie bij natuurboerderij De Lindehoeve aan de Haersholteweg in Dalfsen, Kunstpunt nr. 35. Bij slecht weer wordt de 10x kijken-quiz binnen gehouden.

Bezoekers komen op het terrein van de natuurboerderij tien zwart-witfoto’s tegen. Maar wat zie je eigenlijk? Holsappel heeft er dit jaar een leuke activiteit van weten te maken. Deelnemers kunnen tegen een kleine vergoeding op een invulformulier noteren wat ze eigenlijk denken te zien. Onder de juiste inzendingen wordt een Holsappel-prijzenpakket verloot, met daarin een vakprint 30×45 geplakt op 1mm pvc. naar keuze uit het archief van Adriaan zelf, te vinden op zijn flickr account:

www.flickr.com/photos/adriaanholsappel/sets

Holsappeltjestaart

Ook dit jaar is er, in dan de net nieuwe koffiecorner van De Lindehoeve, weer de inmiddels befaamde Holsappeltjestaart te verkrijgen die speciaal gebakken wordt voor het weekend. “Het is niet voor niets feest.” De opbrengst daarvan gaat in zijn geheel naar de Natuurboerderij. Iedereen is van harte welkom in het weekend van 2 en 3 mei. “Bemachtig voor die tijd ook even zo’n mooi programmaboekje van Kunst om Dalfsen. En neem een kijkje bij al die andere kunstenaars”, zegt Holsappel.

30 mei, tijdens de landelijke WAK (Week van de Amateurkunst), verhuist de expositie ‘10x kijken…’ naar het erf van Boerhoes in Dalfsen en is daar een week te bewonderen. Adriaan presenteert zijn activiteiten tijdens de feestelijke uitmarkt wat gehouden wordt op de zaterdagmiddag van de Koningsdagen op het feestterrein van de gemeente Dalfsen.

Holsappel

Adriaan Holsappel (40) wist al vroeg dat hij een creatief vak zou gaan beoefenen. Via de middelbare school, waar reclametekenen en kunstgeschiedenis een examenvak was, ging Adriaan naar de DEVA-vak school in Almelo, waar hij een grafische opleiding genoot. En vanaf 2007 laaide het fotografievirus helemaal op. Met de ‘digitale doka’ en het plaatsen van foto’s op site en social media, begon het meer te leven. “De foto’s die ik maak ontstaan uit gevoel en grafische kijk.” Hij wil met zijn foto’s een vraag oproepen of een verhaal vertellen. Meer info en adressen vind je op www.adriaanholsappel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.