goed weekend voor familie journee

Hippisch Nieuwleusen stuurde een verslag.

Zondag tijdens het ponyconcours heeft ze met haar pony Furios oftewel Billy in de M2 dressuur gereden, ook hier eindigde zij 2 maal eerste. In de 1e proef had zij 188 punten en in de 2e proef 196 punten. De prijsuitreiking was M1/M2 cat D/E in handicap. Ook Naomy Journée heeft goed gereden en had weer een winstpunt te pakken in de L1 dressuur.

Daphne van den Berg heeft op 19 april tijdens het zonovergoten concours in Dalfsen met haar pony Jackpot een tweede prijs gewonnen met 79,5 stijlpunt in de categorie B/C. Pien de Boer heeft met haar pony’s Minni Mouse en Kimmie een eerste en tweede prijs gereden in de categorie L/AB. (op de foto Pien de Boer) Manon Ruitenberg heeft in de categorie L/DE met haar pony Aurora een derde prijs gereden in het progressieve parcours.

Daphne Buiter heeft met haar pony Madlock in de B dressuur 198 punten gereden en een 2e prijs gewonnen en in de categorie B/ABC een 5e prijs met 74 stijlpunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.