Home / archiefcentraal / flash zet negentigjarig lid in de bloemen

flash zet negentigjarig lid in de bloemen

Fokko Vleer, het oudste volleyballid van de Nieuwleusense volleybalvereniging Flash, werd zaterdag voorafgaand aan de wedstrijden van 14.00 uur gefeliciteerd met zijn negentigste verjaardag. Twee van de jongste volleyballeden overhandigden hem een boeket. Voorzitster Tineke Meijerink sprak hem daarbij mooie woorden toe.

De heer Vleer is vanaf het eerste uur lid van Volleybalvereniging Flash. Zijn volleybalgenen heeft hij doorgegeven aan kinderen en kleinkinderen. Zelfs zijn schoonzoon heeft hij met het volleybalvirus besmet. Fokko Vleer heeft geen competitie gespeeld, maar heeft tot zijn 82ste het heren recreantenteam versterkt.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.