Home / archiefcentraal / feestelijke opening bso vilsteren

feestelijke opening bso vilsteren

In een knusse ruimte binnen basisschool Sint-Willibrordus in Vilsteren, biedt de Kleine Kornuiten vanaf maandag 18 mei BSO voor maximaal 20 kinderen. De openingstijden sluiten aan op de schooltijden tot 18.00 uur. Tevens wordt er Voorschoolse Opvang en verlengde opvang aangeboden.

Tijdens de schoolvakanties vragen we ouders hun kinderen op onze unieke locatie in Dalfsen te brengen, om zo de kinderen geheel los te maken van de schoolse situatie en kennis te laten maken met alle facetten van de agrarische omgeving.

Hoewel deze BSO locatie zich niet op agrarisch bedrijf bevindt, in tegenstelling tot onze locatie in Dalfsen, zijn er tal van mogelijkheden in de natuurrijke omgeving waar deze BSO gevestigd is. Het bos ligt op loopafstand. Het dorp Vilsteren biedt tal van mogelijkheden om afwisselende activiteiten aan te bieden.

Voor meer informatie over onze visie op BSO, aanmelden en/of tarieven verwijzen we u naar de algemene pagina van de kleine kornuiten www.dekleinekornuiten.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.