Home / archiefcentraal / eigen festival miss montreal in hardenberg

eigen festival miss montreal in hardenberg

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, keert terug naar de plek waar voor haar alles begon. De Evenementenhal in Hardenberg. De bekende zangeres komt namelijk met een eigen festival, Bierpop. En als het aan de zangeres ligt, dan wordt het festival elk jaar gehouden.

Het evenement vindt plaats in de Evenementenhal op 7 november van 18.00 tot 23.30 uur. Wie er gaan optreden, is nog niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat Bierpop ‘een topavond vol topacts’ gaat worden. Sanne: “Bierpop is goede muziek, pop en rock, gave aankleding, mega sfeer en voor iedereen! Een festival dat recht toe recht aan is, net als ik. Een avond vol leuke muziek en entertainment. Waarin sfeer en bier natuurlijk een belangrijke rol spelen.” Sanne Hans zal zelf de avond afsluiten met haar band Miss Montreal.

Het idee van een eigen festival speelde al geruime tijd bij Sanne Hans, die een groot deel van haar jeugd doorbracht in Dedemsvaart. Bierpop is de titel van het festival met als subtitel Het gezelligste festival van het Oosten.

Tickets kosten 29,- euro en zijn vanaf nu te koop via: www.bierpop.nl/tickets

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.