Home / archiefcentraal / drempels in prinses beatrixlaan nleusen

drempels in prinses beatrixlaan nleusen

De zorgen om de veiligheid in de straat werden eind februari geuit door een verkeersadviseur van de politie. Op het deel van de Prinses Beatrixlaan, tussen de rotonde Bosmansweg en de Bouwhuisweg (bebouwde komgrens) wordt structureel de snelheidslimiet van 30 km/u overschreden. Sinds eind 2012 heeft dit geleid tot klachten bij aanwonenden over verkeersonveilige situaties.

Op dit moment kunnen weggebruikers op een stuk van 450 meter ongehinderd vaart maken. Het verkeer dat in westelijke richting rijdt hoeft geen rekening te houden met verkeer van rechts, omdat te noorden van de Prinses Beatrixlaan nog geen (bouw)wegen liggen. Snelheden van 70 km/u en hoger zijn daardoor geen uitzondering.

Met het aanleggen van de kruispuntplateaus en tijdelijke vleugels voor het bouwverkeer is een bedrag van 105.400 euro gemoeid. Dat bedrag wordt uit het potje van ‘exploitatie van het bestemmingsplan Westerbouwlanden Noord’ gehaald.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.