dodenherdenking besthmenerberg

De Historische Kring Ommen houdt in samenwerking met oud-gevangenen van Kamp Erika op maandag 4 mei weer een dodenherdenking bij het herinneringsmonument op de Besthmenerberg aan de Hammerweg in Ommen.

In verband met de plechtigheden bij het gemeentehuis met de 5-jaarlijkse stille tocht door het centrum van Ommen naar de oorlogsgraven aan de Hardenbergerweg dezelfde avond is de herdenking op de Besthmenerberg in tijd iets vooruit geschoven. Zodoende heeft iedereen ook de gelegenheid om de herdenking later op de avond bij het gemeentehuis bij te wonen.

Programma

17.30 uur verzamelen parkeerplaats Steile Oever

17.40 uur vertrek naar het herdenkingsmonument

17.45 uur declamaties/toespraken

17.58 uur The Last Post

18.00 uur twee minuten stilte

18.02 uur zingen Wilhelmus, twee coupletten, gevolgd door defilé en bloemlegging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.