Home / archiefcentraal / dansers met een gave naar nk dans

dansers met een gave naar nk dans

De G-dancegroep van ASC dance Dalfsen bemachtigde vorige week tijdens de danswedstrijd Soneo in Dronten een plek voor de Nederlandse Kampioenschappen Dans op 4 oktober in theater de Spiegel in Zwolle. De dansgroep behaalde in de categorie ‘dansen met een gave’ een gedeelde eerste plaats.

Dansdocent en tevens eigenaresse van dansschool Elle Dansé in Ommen, Elsemieke Elst was ook met Talentklas A aanwezig op de tweede ronde van het NK. In de categorie jazz 18+ categorie vielen ze net buiten de boot. Met hun vierde plaats hebben zij niet een plek weten te bemachtigen voor het NK.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.